Brain Journey
- (her)ontdek waarvoor jij elke ochtend met een glimlach uit bed stapt!

The Post Office  

Ben je nieuwsgierig geworden maar wil je toch nog iets meer weten of wil je vrijblijvend een kennismaking inplannen?

Neem dan contact op via één van de social media kanalen, via onderstaande mail of telefoonnummer. Je kan ook gelijk een call inplannen via deze link.

sander@brain-journey.com
+31620995312

Testimonials
De sessies met Sander heb ik als zeer zinvol ervaren. Sander heeft mij op een andere manier naar bepaalde situaties en denkpatronen van mezelf laten kijken, waardoor ik tot nieuwe inzichten ben gekomen.
Ook gaf hij tijdens de sessies zinvolle informatie en gebruikte hij eigen voorbeelden, waardoor ik de stof goed begreep. Door zijn rustige en relaxte houding voelde ik me snel op m'n gemak. Sander voelde goed aan in welke fase van mijn ontwikkeling ik me bevond, en paste daar de huiswerkopdrachten en tools op aan. Vooral het koud (af)douchen en af en toe een dip in de Binnenmaas zijn een gewoonte geworden!

- Phebe


-
Voor het coachingstraject heb ik drie begeleidende gesprekken met Sander gehad. Ik ben hier zonder verwachtingen ingegaan en was heel benieuwd wat dit mij zou brengen en waar mogelijkheden tot verbetering voor mij lagen. De gesprekken hebben mij nieuwe inzichten gegeven waar ik zelf niet bij kon komen. Met de juiste vragen weet Sander het gesprek op een manier te sturen dat jij zelf tot de conclusie komt. Hier ben ik super dankbaar voor! Sander heeft me nieuwe dingen geleerd over breinprocessen en programmering in een ontspannen sfeer. Bedankt voor de gesprekken en keep up the good work!
- Naomi

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn