Brain Journey
- (her)ontdek waarvoor jij elke ochtend met een glimlach uit bed stapt!

Your Journey

Wist je dat we hedendaags op één dag evenveel prikkels hebben als dat vroeger een Romeinse burger zijn of haar hele leven had. Het is dus een understatement om te zeggen dat er een hoop is veranderd in ons leven de afgelopen tijd. Alles gaat sneller, de technologie ontwikkelt zich door en door en de druk van de maatschappij neemt maar toe. Onze hersenen daarentegen zijn helemaal niet zoveel veranderd de laatste 400.000 jaar, slechts 2%. 

De verhouding is dus ver te zoeken en is het voor ons brein enorm lastig om alle prikkels te verwerken gedurende een gemiddelde dag. Om hier een balans in te vinden is een enorme uitdaging. Gelukkig is het vrij simpel om de regie weer in eigen handen te nemen en jouw reden(en) te vinden waarom je elke ochtend met een glimlach uit bed stapt.

Met wetenschap als fundament gaan we deze reis starten aan de hand van verschillende pijlers: Breinkennis, Beweging, Brain Foods, Energie, Slaap, Mindset, Ontspanning en ons Sociale systeem. Het wordt een ontdekkingsreis naar de oneindige mogelijkheden van je lichaam en brein. Het meest belangrijke is de breinkennis, als je je eigen hersenen niet begrijpt is door ontwikkelen en veranderen een onbegonnen strijd.

Door de benoemde pijlers te integreren in je dagelijks leven (her)ontdek je weer een stukje vrijheid, de connectie met jezelf. Daarmee gaan we terug naar de basis, wat heb je als mens nou echt nodig en wat niet? Waar wordt je gelukkig van in je wildste dromen? Zo komen we bij een kern met waardes die jouw verder helpen naar je 'nieuwe' ik. Waar ga je je aandacht aanbesteden, want alles wat je aandacht geeft groeit. Wat kost jouw energie, wat mag je loslaten en welke richting ga je volgen op reis naar jouw geluk en vrijheid.
Wil jij dus weten hoe je vastgeroeste patronen kunt veranderen? Waarom je, reageert zoals je reageert, voelt wat je voelt? Waarom je niet op je eigen hersenen kunt vertrouwen? Neem dan een sprong in het diepe en ga mee op reis met één van de Journeys.


"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg" - Albert Einstein

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn