Brain Journey
- (her)ontdek waarvoor jij elke ochtend met een glimlach uit bed stapt!

Your Guide

Wie is nu eigenlijk jouw tour guide?

Ja, natuurlijk ga je niet zomaar met iemand op reis en vooral niet als het gaat om een reis naar
geluk en vrijheid. Je persoonlijkheid, karaktereigenschappen, trekjes, trauma's, leefstijl, beweging komen allemaal aan bod. En je legt niet alles zomaar op tafel zonder maar enigszins research te hebben gedaan naar deze vent. Misschien heb je al eens naar m'n socials gekeken. Op Instragram post ik ook nog weleens wat, vooral relevante informatie over de werking van ons brein!
Dus ja.. wil je echt wat meer over mij weten? Lees dan gauw eens verder.

Zo een drie jaar geleden kreeg ik een boek onder mijn neus geschoven "dit vind jij ook wel interessant". Wat een onzin dacht ik, ik hoef niet de werking van ons brein te leren kennen. Ik ken mijzelf al goed genoeg én zit immers gewoon goed in mijn vel.
Nieuwsgierig als ik toch was, heb ik het boek gelezen en
WAUW, wat een interesse heeft dit bij mij gewekt.
HOE
werkt nu eigenlijk je brein? Waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn gedachtes en wat kan je daarmee? Waarom eet ik wat ik eet? Waarvoor stap ik uit bed elke morgen? Inmiddels ben ik drie opleidingen verder op dit gebied en een gecertificeerde Brain Balance coach.

Mijn naam is Sander, vanuit nature altijd al open minded geweest, kies mijn eigen weg en laat andermans mening mij niet in de weg staan. Ik kies bewust voor positieve gedachtes die mij verder helpen, beweeg graag, probeer zoveel mogelijk nieuwe dingen en ga regelmatig op avontuur en nu wil ik andere graag helpen om hun eigen pad zo gelukkig mogelijk te laten verlopen.

Ja, tijdens mijn eigen Brain Journey leerde ik dus een hoop! Informatief maar ook een weg om nog meer mezelf te kunnen zijn in hetgeen wat mij echt gelukkig maakt! Het mooie is dat deze reis eigenlijk nooit stopt. Het is een lifetime proces die je continu kan aanpassen naar jouw wensen op DIT moment. Want de enige zekerheid die we hebben in het leven is dat er dingen zullen veranderen.

Misschien wel het belangrijkste wat ik heb geleerd:


"Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!" - Sander

M'n leven is prachtig, waar ik met volle teugen van geniet! En met de tools die ik nu voor mezelf bezit verduidelijkt dit een hele hoop waardoor je nog bewustere keuzes kan maken en weet ik waarom en voor wie ik het doe. Dat is voor mezelf, omdat ik daar gelukkig van wordt!
Ik leer je graag om niet de strijd met jezelf aan te gaan maar vanuit rust, enthousiasme en focus hetgeen te doen wat jou doet stralen en laat genieten in het leven.
Je gaat tenslotte maar één keer dood en leeft elke dag!

De grootste passie in m'n leven is reizen, man wat een genot! Vanaf mijn 20e heb ik elke mogelijkheid om op avontuur te gaan met beide handen aangepakt. Het ontdekken van de prachtige natuur, het ontmoeten van mooie mensen, het eten, de fantastische culturen zal dit nooit doen vervelen. Het besef en de bewustwording van zulke reizen zijn onbetaalbaar. Dit is ook gelijk de reden waarom alles op deze website in het teken van reizen staat. Vrijheid, connectie, natuur, jezelf ontdekken dat is ook wat wij gaan doen als je besluit om mee op reis te gaan. Onthoud vooral, de eindbestemming is niet belangrijk, de reis er naar toe maakt wie je bent en geniet volop van die reis!

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn