Brain Journey
- (her)ontdek waarvoor jij elke ochtend met een glimlach uit bed stapt!

The Routes

Er zijn gelukkig meerdere routes die leiden naar een leven vol geluk en veel glimlachen. Alle Journeys starten met een stuk breinkennis in de vorm van syllabussen, zonder deze kennis is het onmogelijk om blijvende veranderingen door te voeren. Wil je meer weten over één van de Journeys? Plan dan een vrijblijvende intake van 15 minuten in via The Post Office. Hieronder de verschillende routes die je allemaal kunt nemen.

The Ultimate Journey
De naam zegt het al, wil je helemaal all-in gaan? Dan is deze route geknipt voor jou, mits je niet bang bent voor een bumpy ride. Je gaat op een ontdekkingsreis naar wie jij nou echt bent. Van DNA en Gen test, tot persoonlijke begeleiding gedurende de hele journey. Van allerlei hormetische prikkels, breathwork naar een volledige herprogrammatie van je huidige conditionering.
- 10 live momenten van 2 uur
- 2 wekelijkse online check-in
- duur 12 maanden
- € 2.680,00

The Reset Journey
Op zoek naar een harde reset? Je hebt hem gevonden! Met dit pakket gaan we terug naar de basis zowel lichamelijk als mentaal, vanuit hier kan je zelf verder reizen naar jouw geluks bestemming.
- 3 live momenten van 2 uur
- 2 online check-ins
- duur 3 maanden
- € 725,00

The Online Journey
Ben jij een digital nomad? Geen probleem met deze journey doorlopen we een groot gedeelte van het Ultimate Journey programma maar dan online. We maken een reis naar jouw onderbewustzijn en de programmeringen die zich daar bevinden.
- 8 online momenten van 2 uur
- 2 wekelijkse online check-in
- duur 9 maanden
- € 1.530,00 


The Group Journey
Ben je meer een groepsreiziger? Met een groep van maximaal 10 personen gaan we deep learning sessies houden en allerlei verschillende workshops doen. De dagen zijn volledige dagen inclusief een healthy lunch. Eerst volgende data komen in het voorjaar 2023 beschikbaar.
- 4 live dagen (6 uur per dag)
- 2 online check-ins
- duur 5 maanden
- € 1.250,00

Off The Beaten Track
Wil je nou iets compleet anders of heb je een specifiek probleem/struggle waar je maar tegenaan blijft lopen. Neem dan contact op voor losse consulten of voor een reis op maat speciaal voor jou.

Business Trip
Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken voor bij jou op het werk.

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn